Jemoeder.reismee.nl

The trip to Dubai

Zo daar is onze eerste post dan eindelijk!Laten we dan ook maar beginnen bij het begin...

Onze reis verliep soepel metde ICE vanuitUtrecht CS naar Dusseldorf,Hij was gewooneens op tijd en kwam ook nog eens op tijd aan! Helaas voor ons, want nu moesten we 4 uur wachten op de luchthaven, waar Ruud 2 dagen eerder al geweest was om Elvira weg te brengen. Er is daar dus echt NIETS te doen, dusde verveling sloeg snel toe! Maar goed na 4 lange uren kondenwe dan eindelijk ons vliegtuigje betreden!

Met een eigen TV, goed eten en onbeperkt drinken was het een goede vlucht, met als pluspunt een cameraview uit de cockpit en onderzijde. Eindelijk eens echt entertainment! Niet dat we iets zagen, het was tenslotte donker, maar toch leuk voor het verhaal...

Het enige nadeel van de vlucht waren niet de dikke duitsers (zie weblog Ruud vorig jaar) maaréén baby in het algemeen! Die heeft het kunnen presteren 300 mensen uit hun nachtrust te houden EN het gezellige avondetensfeertje te verpesten met zijn/haar gekrijs! Moeders deedtegen ieders verbazing helemaal niets om dit te stoppen. Nu snap ik ook waarom wij als broers + zus + ouders in volgepropte VW Golf + aanhanger jarenlang op vakantie gingen. Vielen we in ieder geval geen andere omstanders lastig met ons geschreeuw!

Genoeg over de vlucht! Om 5.30 uur plaatselijke tijd kwamen we aan op Dubai International Airport, waar we verrast werden door de plaatselijke temperaturen: 36 graden om 5.30 uur?? hoe warm wordt het dan wel niet overdag? Nou dat hebben we geweten, deze schommelde tussen de 49 en 50 graden, waardoor normaal functioneren bijna niet meer mogelijk was! Bij dit schrijven is het nog steeds 41 graden om 10 uur ' s avonds...Dus eeninternetcafe biedt uitkomst met airco! Gelukkig blijven we maar één dag, want zelf voor doorgewinterde reizigers is dit net iets too much!

Vandaag de gebruikelijke dingen gezien van Dubai; wolkenkrabbers:hoog, hoger, hoogst! Zelfs op de bouwplaats geweest van het allerhoogste gebouw van Dubai, teller stond volgens ons op 512 meter?? Tussen al dit gefotografeer nog even een duik genomen in de zee, met helaas niet het gewenste verkoelingseffect; het water was warmer dan een douche! Maar heerlijke gepoedeld. De avond afgesloten met een boottochtje overhetkanaal, om zometeen moe maar voldaan ons bedje op te gaan zoeken! Morgen staat weer een lange vlucht van 12 uur op ons te wachten...Eerst Jakarta, paar uurtjes wachten, om vervolgen door te vliegen naar Singapore. Hier zal moeders Jeroen ons op staan te wachten!

We hopen nog wat fotos te kunnen plaatsen, anders komen deze zo snel mogelijk!

Tot mails!

Janen Ruud

Reacties

Reacties

MC Recalc!trant

Vet mannen!

Heb je niet meer gezien hier Rudy, maar veel plezier in de hitte daaro! Wij gaan vanaaf goed losss op Sjarats afschijtsparteitje, om daarna nog door te vlammen op Rockit... Lang leve de brakke zooi!

Groeten, ook van Vic!

Jaap

Goed om dit te lezen. Maak er een mooie tijd van!
Groeten,
de Jaap.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!